[NL] Oude doos

Hyves. Het was ooit zo groot. De laatste paar jaren deed ik er al niks meer mee, maar zin om mijn profiel dan ook maar te wissen had ik ook niet, dus ik liet het maar voor wat het was.

Nu de sluitings-/overgangsdatum voor Hyves van 2 december 2013 dichterbij komt, besloot ik toch nog maar even te gaan kijken, als was het alleen maar om te controleren dat ik niet het contact zou kunnen verliezen met mensen daar; volgens mij heb ik inmiddels iedereen kunnen vinden op Facebook, Twitter en/of elders.

Mijn lunchpauze vandaag heb ik wél even gebruikt om drie oude blogs van daar naar hier over te zetten (vorig jaar raakte ik namelijk veel online werk kwijt omdat ik niet alles van MySpace en MOG had overgezet voordat die mijn blogs sloten):

De jaren sindsdien zijn voorbijgevlogen, en bovengenoemde stukken laten die datering ook zeker zien, maar ik wilde ze (nog) niet voorgoed laten verdwijnen.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: